Over ons

Steeds meer mensen hebben behoefte aan psychische hulp of zijn op zoek naar middelen die hen ondersteunen om zelfstandig met hun klachten om te gaan.

Treangel TopZorg is een moderne organisatie die zorg biedt aan mensen met psychische en lichamelijke klachten. We werken snel, deskundig en transparant. U kunt bij ons terecht voor zowel de Generalistische Basis GGz als Specialistische GGz. Ook met lichamelijke klachten of voor maatschappelijk werk bent u bij Treangel TopZorg aan het juiste adres.

Efficiënte zorg met een persoonlijke aanpak.

Ons Team

Mentale en fysieke zorg onder één dak

Het team van Treangel Topzorg bestaat uit verschillende disciplines waardoor wij u zowel op het mentale vlak als het fysieke vlak de beste zorg kunnen garanderen. Onze professionals zijn deskundig, betrokken en gaan samen met u op zoek naar de behandelmethode die het beste bij u en uw situatie past.

 

Ons team bestaat uit:

Fysiotherapeuten, met specialisaties:

Arbeidsfysiotherapie

Psychosomatische therapie

Psychomotore therapie

Lymfoedeem therapie

Psychotherapeut

GZ/psycholoog

Klinisch psycholoog

Psychiater

Cognitief gedragstherapeut

Maatschappelijk werker

Wachttijden volwassenen

Wachttijd tussen aanmelding en moment van intake BGGZWachttijd tussen aanmelding en moment van intake SGGZ
CZ  3 weken 10 weken
VGZ  3 weken 10 weken
Overige  6 weken 15 weken

* Bijgewerkt op 05 juli 2022

Professioneel statuut GGZ

Treangel beschikt als GGZ aanbieder over een professioneel statuut. Hierin staat de toepassing van de geldende wet- en regelgeving beschreven bij indicatiestelling en behandeling van Treangel GGZ cliënten, die door hen altijd op te vragen zijn. Bent u een cliënt binnen Treangel en wilt u het professioneel statuut graag inzien? Stuur dan een mail naar info@treangel.nl en u krijg de documenten per mail toegestuurd. Heeft u andere vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.