E-health & videobellen

E-health is de laatste jaren sterk in ontwikkeling in de geestelijke gezondheidszorg. E-health is een vorm van hulpverlening op afstand, ofwel digitale of online hulpverlening.  Onze online e-therapie is in de vorm van verschillende thematische modules beschikbaar. U werkt in een online streng beveiligde omgeving waar verschillende behandelmodules en informatie aanwezig zijn. Het voordeel voor u is dat u thuis, vanachter uw eigen computer, aan verder herstel van uw klachten kunt werken. Bijvoorbeeld door extra informatie te lezen of opdrachten te verrichten die uw behandelaar in onze online modules aan u beschikbaar heeft gesteld. De opdrachten die u maakt worden vervolgens naar uw behandelaar gestuurd die hier digitaal of indien gewenst persoonlijk op reageert.

 

E-therapie is altijd aanvullend op de gesprekken die u heeft met uw behandelaar. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gesprekken met uw behandelaar in de verdrukking zullen komen. Wij bieden u gewoon een extra steuntje.

Videobellen

Het e-health programma waar Treangel TopZorg gebruik van maakt heeft ook de mogelijkheid om via video te bellen. Via dit programma maakt de behandelaar een afspraak met u om via de computer te bellen. Enerzijds om het verloop van uw e-health behandeling te bespreken en anderzijds om  eventuele andere punten door te nemen. Met dit middel kan er frequenter kort persoonlijk contact zijn tussen u en uw behandelaar dat ten goede komt van het resultaat van uw behandeling.

Wat zijn de voordelen?

U werkt in uw eigen vertrouwde omgeving aan uw herstel

U bepaalt zelf wanneer u met een module aan de slag gaat hiermee kan u uw herstel bespoedigen

De persoonlijke gesprekken met uw behandelaar blijven bestaan