Werkwijze

Ons doel is om mensen met (dreigende) complexe gezondheidsproblematiek een nieuw perspectief te bieden door herstel van functioneren in hun persoonlijke context. Daarbij houden wij rekening met fysieke, psychische, emotionele en sociale invloeden op hun privé- en werkzame leven. Wij helpen de cliënt met preventie, curatie, diagnostiek, advies, behandeling en nazorg en werken graag in goed overleg met u samen.

 

Een betrokken en professioneel team van zorgspecialisten

Snel, toegankelijk, aannemelijke effectiviteit en optimistisch over het te behalen behandelresultaat. Zo karakteriseert Treangel TopZorg de manier waarop wij mensen met fysieke en psychische problemen behandelen. Onze praktijk beschikt over gespecialiseerde behandelaars met een diepgaande expertise in hun vakgebied. Ons team bestaat onder meer uit hoog opgeleide fysiotherapeuten, manueel therapeuten, psychiaters, GZ- psychologen, psychologen en bedrijfsmaatschappelijk werkers.

 

Effectieve behandelingen zorgen voor een betere levenskwaliteit

Treangel TopZorg werkt volgens het shared-savings mechanisme. Door een beroep te doen op de zelfsturing van de cliënt en via zorginhoudelijke, preventie- en lifestyle-interventies willen we de cliënt stimuleren zijn eigen verantwoordelijkheid te nemen, om zo samen tot een sneller behandelresultaat te komen.

 

Cliënten behandelen wij primair ambulant en in deeltijd, met direct, face-to-face persoonlijk contact. In de behandelingen gebruiken wij steeds vaker e-health en digitale hulpmiddelen, waar deze toegevoegde waarde bieden. Voor een heldere, stapsgewijze doorloop van de behandeling, werken wij vanaf januari 2014 uitsluitend met digitale protocollen. Wij streven ernaar onze behandelingen zoveel mogelijk wetenschappelijk te onderbouwen, zodat de cliënt vooraf weet welke resultaten verwacht mogen worden.

groepstherapie-smal
Meld u vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsconsult!